heb je dat ook? Je loopt langs de rekken in je magazijn en ziet dat het nu echt krap wordt. Tijd voor een nieuw gebouw of een grondige renovatie! Of niet? Heb je wel eens gekeken hoeveel ruimte je nog hebt in de hoogte? Veel magazijnen, werkplaatsen, opslagruimtes of andere industriële ruimtes hebben veel hoogte. Een goedkope manier om hier optimaal gebruik van te maken is het plaatsen van een Tussenvloer . Zoals de naam al aangeeft, ligt deze vloer tussen twee bestaande verdiepingen. Het is ook mogelijk om de vloer onder of net boven een bepaalde vloer te laten leggen. De stevige staalconstructie geeft u vele mogelijkheden.

Aandacht voor veiligheid

Naast dat uw nieuwe vloer strak moet zijn, een lange levensduur moet hebben en bij voorkeur volledig onderhoudsvrij moet zijn, zijn er nog andere zaken waar u op moet letten. Zeker als u naar boven gaat, is veiligheid van het grootste belang. Juist daarom is het raadzaam om te letten op de keurmerken van de te leggen vloer. Natuurlijk moet de vloer een bepaald gewicht aankunnen, de constructie moet een bepaald gewicht kunnen behouden. Het keurmerk dat de tussenvloer moet hebben is het CE-keurmerk, afgegeven door de TüV. Dit is de onafhankelijke keuringsdienst voor onder andere industriële grondstoffen en materialen. U kunt dus met een gerust hart een tussenvloer met dit keurmerk laten leggen.

Een gerenommeerd bedrijf met een erkende werkwijze

Een voorbeeld van een erkende leverancier van vloeren is Nolte. Zij ontwerpen, ontwikkelen en produceren hun eigen vloeren in eigen beheer. Altijd op basis van specifieke klantwensen. Dit is al jaren hun specialisatie en daarom weten ze u precies hoe ze u het beste kunnen adviseren. Dankzij hun eigen gerenommeerde proces weten zij u ook het beste te adviseren over tussenvloeren of systeemvloeren. De gespecialiseerde medewerkers adviseren u graag over zaken als de juiste afmetingen, materialen en meer.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *