Wanneer je wat langere periodes in het buitenland hebt doorgebracht ben je wellicht al bekend met de zogenaamde ‘daghotels’. Dit zijn gewone hotels die hun reguliere kamers ook aanbieden voor daggebruik. Zo kun je de kamer al huren voor een paar uurtjes en check je dus op dezelfde dag in en uit. In Nederland is het nog een vrij nieuw concept maar steeds meer hotel willen hun kamers ook overdag aanbieden. 

Waarom alleen overdag?
Er kunnen veel redenen zijn om een hotelkamer alleen overdag te willen boeken. Soms heb je even behoefte aan een rustige ruimte om goed te kunnen concentreren op werk, of heb je tussen werkafspraken door flink wat tijd te overbruggen. Dan is een dagverblijf in een hotel de ideale uitkomst. Ook wanneer je vlucht vertraagd is en je geen zin hebt om eindeloos rond te zwerven op het vliegveld is een daghotel de perfecte oplossing om de tijd in luxe te overbruggen. 

Overdag slapen
Wanneer je vlucht tijdens een overstap vertraagd is of je terugkomt van jouw lange vlucht en je last hebt van een jetlag is het daghotel ook een perfecte oplossing om even van de gelegenheid gebruik te maken en wat bij te slapen. Veel luchthavenhotels bieden dan ook de optie aan voor gasten om overdag gebruik te maken van de leegstaande kamers. Tegen een mooi tarief kun je lekker even wat slaap inhalen en je ritme weer oppakken. 

Get A Day Room

Op de website van Getadayroom vind je een heel groot aanbod van verschillende hotels die hun kamers aanbieden voor gebruik overdag. De website is volledig ingericht om iedereen die op zoek is naar het comfort van een hotel voor enkel overdag zo goed mogelijk te helpen. Zo kun je volledig zelf bepalen tussen welke tijden je gebruik wil maken van de hotelkamer. Ben je op zoek naar een daghotel in Amsterdam of in een andere stad? Je vindt gegarandeerd wat je zoekt. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *