Kom je om in de taken? En heb je het als werkgever altijd maar druk? Dan wordt het eens tijd om op zoek te gaan naar een payrollorganisatie. Deze organisatie helpt je namelijk met bepaalde taken omtrent het personeel. Hierdoor worden er veel zorgen en tijd van je overgenomen. En er wordt meer tijd voor taken vrijgemaakt waar je al een hele tijd mee bezig wilt. Wil je meer weten over payrolling? Lees dan verder!

De to-do list wordt steeds kleiner!

Een payroll organisatie kan een echte toevoeging zijn aan je bedrijf, en niet alleen omdat er veel werk uit handen genomen wordt, maar ook omdat alles omtrent het personeel goed geregeld wordt. Daarnaast kan je meer tijd besteden aan taken die jij het leukst vindt om te doen. Energie halen uit je werkzaamheden is namelijk zeer belangrijk. Een van de taken die een payrollorganisatie uit handen neemt is de administratie van het personeel. Het kan altijd gebeuren; een medewerker die ziek wordt. Vaak is het maar een griepje, maar helaas kan het soms ook erger zijn waardoor ze voor een lange tijd niet inzetbaar zijn. Als dit het geval is worden de medewerkers arbeidsongeschikt verklaard, en kan het zijn dat je tot 12 jaar door moet betalen. Dit is niet meer het geval als de werknemer onder het contract staat van de payrollorganisatie. Dit komt omdat via een payroll bedrijf is het makkelijk om flexibel te zijn met je personeel. In de wet staat dat je normaliter drie verschillende contracten binnen drie jaar mag aanbieden. Na drie jaar moet jij de werknemer in vaste dienst nemen. Met een payrollorganisatie is dit niet het geval, je zit namelijk niet vast aan een contract waardoor er meer flexibiliteit is.

Zo gemakkelijk kan het allemaal zijn

Nu we je informatie hebben gegeven over payrolling snappen we dat je vast nog wat vragen hebt. gelukkig zijn die makkelijk te beantwoorden op www.payrollselect.nl. Op de website van deze partij staat veel informatie omtrent payrolling en wat het toevoegt aan je bedrijf. Als je nog een vraag hebt over payrolling of payroll select, neem dan gerust contact op met een van de specialisten!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *