Zoek je een subsidie voor jouw bedrijf? Dan is de Eurostars subsidie wellicht wat voor jou. Maar wat is dit precies en waarom heb jij daar recht op? Eurostars is een initiatief van Eureka en de Europese commissie. De eurostar subsidie is bedoeld om de ontwikkeling en groei van kleine bedrijven te stimuleren. Ook andere organisaties kunnen hier recht op hebben wanneer zij willen anticiperen op het Eurostars project. Maar wanneer krijg je dit precies? Het bedrijf moet bezig zijn met onderzoeken rondom grensoverschrijdend Research & Development. Echter hangen er wel een paar eisen aan de subsidie waaraan jij moet voldoen. Zo kun je hem bijvoorbeeld aanvragen als je in een van de 36 Eurostars landen woont, maar je moet ook samenwerken met een ander land Eurostar-land. Benieuwd naar de rest van de regelgeving? Meer hierover lees je in dit blog.

Hoe werkt dit?
Wil je de Eurostars subsidie ontvangen? Wij helpen je verder zodat jij dit kunt aanvragen. Meld je eerst even aan op de internationale website van Eurostars. Dien daar je voorstel in bij het Eurostars secretariaat. Voeg daarbij het volgende toe: jaarverslagen van de afgelopen twee jaar en voor een net beginnend bedrijf is een businessplan nodig. Als je de aanvraag hebt ingediend beoordeeld een onafhankelijk internationaal panel het project. Is de uitslag positief? Dan kan je een nationale subsidie aanvragen. Het kan zijn dat je na de aanvraag nog wordt gebeld met vragen over de begroting van jouw project, dus wees daar voorbereid op. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Hezelburcht voor alle subsidies
De Eurostars subsidie ontvangen? Hezelburcht wil je daarbij helpen. Deze partij is namelijk gespecialiseerd in subsidies en de specialisten weten er alles van. Natuurlijk zijn er nog veel meer subsidies mogelijk, dus bekijk ook eens de gehele lijst. Meer weten hierover? De specialisten van Hezelburcht kunnen jou gedurende een proces ondersteunen en adviseren. Hierdoor heb jij wellicht een grotere kans op het krijgen van een subsidie. Het kan zijn dat de Eurostars subsidie niet helemaal bij je project past, daarom zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *