Omdat trends komen en gaan is het goed om te investeren in duurzaam meubilair. Heb je een goede basis? Tijd om te kijken naar bijpassende design accessoires. Door interieurtrends door te voeren accessoire- en decoratieniveau kun je bij nieuwe trends heel gemakkelijk wisselen. Met besparing op kosten en tijd. Welke trends je dan moet opvolgen? Dat lees je hieronder.

Design meubilair

Interieur is trendgevoelig maar voor een  hotel, restaurant of café jaarlijks de gehele inrichting veranderen is niet haalbaar. Het is daarom raadzaam om te investeren in meubilair dat jaren meegaat. Je kunt dit meubilair vervolgens aankleden met de laatste design trends op het gebied van aankleding en accessoires. De belangrijkste tip die ik voor je heb is dan ook: investeer in degelijk, duurzaam, goed te onderhouden meubilair.  

Interieurtrends voor modieuze horeca

  • Kleur bij het interieur

Warme pastelkleuren zoals terracotta zijn helemaal hot tegenwoordig. Verf een gedeelte van de muur, ga voor gekleurde kussens, of plaats een gekleurde bloempot in de ruimte.

  • Maak het huiselijk

Zorg ervoor dat het een plek is waar men graag komt. Denk bijvoorbeeld aan een grote loungestoel, bloemen, magazines of een mooi vloerkleed.

  • Verlicht het interieur

Met bijvoorbeeld een opvallende designlamp. Ook kun je gaan subtiele lampen, hang ze naast elkaar voor een leuk speels effect.

  • Decoratie aan de muren

Kunst is altijd goed. Minimalistisch of niet. Net een stapje te ver? Een moderne spiegel of een kleurrijke poster werkt ook altijd. 

Kato.nl

Hulp nodig bij projectinrichting? Schakel een professional in, bijvoorbeeld Kato! Dit team van 40 toppers tovert jouw pand om tot een inspirerende ruimte. Bij Kato werken bevlogen specialisten, ieder met een eigen palet aan vaardigheden. Van projectadviseurs en -managers en ontwerpers tot vakkundige monteurs. Zet ze bij elkaar en er gebeuren mooie dingen. Je kunt er terecht voor advies en ontwerp, bouw en verbouw, inrichting, aankleding en afwerking van jouw werkruimte of project.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *