Met behulp van een trilnaald kunt u eenvoudig en efficiënt aan de slag met het verdichten van beton. De holle, stalen cilinder heeft binnenin een vibrerend element die in het beton gedompeld wordt. Na het storten van de verse beton bevinden zich namelijk nog veel luchtbellen in de betonmortel die de kwaliteit slechter maken. Trilnaalden zijn dus een handig hulpmiddel om door middel van trilenergie het gestorte beton te verdichten. Als u een bouwproject met een betonvloer plant, kijk dan eens naar het brede productassortiment van Lievers Holland. U kunt daarnaast professioneel advies inwinnen bij de competente deskundigen, zodat u een perfect resultaat behaalt met uw bouwproject. </p>

De voordelen van beton

<p>Het robuuste materiaal is zo populair omdat het bijzonder duurzaam en resistent is. Bovendien biedt een betonnen vloer het voordeel dat hij bijzonder goed isoleert. Geen wonder dus, dat het materiaal steeds populairder wordt en veel bedrijven beton gebruiken voor hun vloeren, trappen en/of wanden. Maar ook ik woonhuizen zie je betonnen oppervlaktes steeds vaker terugkomen. Beton is namelijk ook ideaal om te combineren met een vloerverwarming.

Maak gebruik van een trilnaald

Binnen het assortiment van Lievers Holland zijn verschillende soorten trilnaalden te vinden die het werken met beton veel eenvoudiger maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen om iedereen een machine naar wensen te kunnen bieden. Daarom kan de fabrikant altijd inspelen op uw individuele wensen en eisen die u in het kader van uw bouwproject hebt. Want het is voor Lievers Holland van groot belang dat u een optimale service geniet.

Het brede assortiment aan betonverwerkingsmachines van hoge kwaliteit garandeert een zeer goede gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Een belangrijke bouwsteen voor het behalen van het gewenste eindresultaat. U krijgt een eersteklas kwaliteit van het gereedschap dat u nodig hebt voor een betonvloer.

Meer weten?

Op de website van Lievers Holland staat meer informatie over de verschillende machines en de toepassingsmogelijkheden. Mocht u er dan nog steeds niet uit komen mag u altijd vrijblijvend contact met de klantenservice opnemen die u uiteraard graag verder helpt. De specialisten hebben de oplossing voor u in huis zodat u gerust verder kunt met uw bouwproject.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *