Als je medewerkers behoefte hebben aan een goede luchtvochtigheid of als de lucht in jouw pand snel droog wordt kun je als oplossing een goede luchtbevochtiger aanschaffen. Ieder persoon (en product) heeft een andere behoefte aan de juiste hoeveelheid luchtvochtigheid. Dit kan binnen zijn en buiten, maar ook in grote ruimtes. Met een goede luchtbevochtiger krijg je op een snelle en gemakkelijke manier de luchtvochtigheid weer op peil. Als je meer wilt weten over het bevochtigen van de lucht lees dan snel verder.

Het belang van schone lucht

Een gezonde en goede luchtvochtigheid ligt tussen de vijftig en zestig procent. Wanneer de luchtvochtigheid onder de vijftig procent komt is het gevolg een te droge lucht. Hierdoor kun je droge ogen en een droge huid krijgen. Zelfs een droge hoest kan een gevolg zijn van een droge lucht. Behalve een irritante hoest kunnen je planten en je houten meubels ook uitdrogen.

Itec luchtbevochtigers

Door een luchtbevochtiger wordt de lucht weer vochtig. Dit is nodig voor de luchtvochtigheid weer op orde te krijgen. Een luchtbevochtiger kun je gemakkelijk vinden als je een kleine ruimte wilt bevochtigen. Als je echter een grotere ruimte wilt bevochtigen dan kun je gaan voor een luchtbevochtiger van Itec. Deze luchtbevochtigers zijn geschikt voor het bevochtigen van een fabriekshal.

Industrieel pand

Het is in verschillende situaties belangrijk dat de productiehal goed bevochtigd wordt. Magazijnen, drukkerijen, fabrieken en broeikassen hebben dit allemaal nodig. Als je een opslagplaats hebt waar je houten producten bewaard is het belangrijk voor het behoud van het hout dat deze ruimte goed bevochtigd wordt. Industriële luchtbevochtigers kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Ze zijn ook gemakkelijk in gebruik te nemen. De luchtvochtigheid wordt op de door jouw gewenste hoogte gebracht op een gemakkelijke manier.

Luchtbevochtiger en hoe ze werken

De foggers worden ontwikkeld en gebouwd door Idealin. De luchtvochtigheid kan hierdoor in grote ruimtes worden verhoogd. Het water in de foggers worden door centrifugale kracht geblazen door een fijnmazig rooster. Hiervan is het resultaat een mist die uit kleine waterdruppels bestaat en deze waterdruppels worden verneveld in de lucht. Door de werking van de foggers is de nevel groter dan bij andere luchtbevochtigers en is dus perfect voor het bevochtigen van grote ruimtes.

Eem schone lucht is essentieel. Zorg voor schone lucht en laat deze bevochtigers jouw fabriekshal bevochtigen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *