Gezond eten is de key tot een gezond lichaam. Als je alleen maar vet eet gaat je huid er uiteindelijk ook vetter en doffer uit zien. Daarnaast voel jij je vaak moe en lusteloos. Maar gezond eten klaar maken kost vaak meer tijd en moeite dan een vette hap afhalen. Daarom kan het gezonde eten er helaas nog wel eens door heen schieten. En dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hebben wij de oplossing om toch alle vitamines binnen te krijgen! wil je weten wat? Lees dan snel verder!

Zo simpel kan het zijn

Een manier om alle vitamines binnen te krijgen die wij echt geweldig vinden is de Green Juice. De naam zegt het ook al de Green juice bestaat uit verschillende vitamines en mineralen. De Juice is gemaakt van groene groentes, op deze manier vul jij gemakkelijk het vitaminetekort aan in je lichaan. De Green Juice van SuperFoodies bevat alles wat je nodig hebt! Er zit namelijk; magnesium, vezels, calcium, ijzer, vitamine C, vitamine B12, Vitamine D en vitamine B2 en B6 in. Deze ingrediënten zijn echte oppepers voor je lichaam, ze activeren namelijk de natuurlijke energie in je lichaam, het immuumsysteem wordt positief beïnvloed, op ten duur ben je minder moe en je nagels en haar worden er sterker van. Wat vitamines en mineralen wel niet doen met je lichaam! 

B12 een belangrijke vitamine 

Er zitten aardig wat voordelen aan de Green juice. Maar waar komen die voordelen van daan? Natuurlijk uit de vitamines en mineralen. Vandaag lichten we vitamine B12 uit. Deze vitamine wordt ook wel cobalamine genoemd. Dit zorgt voor de aanmaak van rode bloedcellen, die weer nodig zijn om zuurstof door je bloed heen te vervoeren. Een tekort aan vitamine B12 kan dan ook leiden tot een bepaalde vorm van bloedarmoede, dit kan moeheid, duizeligheid, hartkloppingen en oorsuizen veroorzaken. Door deze vitamine dagelijks te nemen heb je minder kans op deze klachten.

De partij SuperFoodies

Ben je nieuwsgrierig geworden naar de Green juice? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies. Deze partij heeft namelijk nog meer superfoods op de website staan. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten ze helpen je graag verder.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *