Plastic emmers hebben in onze moderne wereld een geheel nieuwe betekenis gekregen. Ze dienen nu voor een verscheidenheid aan nuttige toepassingen in industrieën, variërend van residentiële landschapsarchitectuur tot voedselverwerking en verpakking. Terwijl emmers vroeger van hout werden gemaakt, worden de plastic versies van tegenwoordig veel gebruikt in de verpakkings- en voedselverwerkende industrie. In deze blog willen we het graag met je hebben over duurzame kunststof emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics, je gaat ook meer over hen lezen in deze blog. Lees snel verder!

Snelle bezorging

De emmers van Dijkstra Plastics bestel je heel gemakkelijk online. De webshop is zeer gebruiksvriendelijk en binnen vijf minuten heb jij jouw duurzame emmers besteld. Ze hebben een groot assortiment, dus voor elk verpakkingsprobleem een passende oplossing. Ook hebben ze een betrouwbare levering, als je voor 15.00 besteld, is je bestelling na twee werkdagen bezorgt. Ook krijg je een track en trace code waar je je pakket kunt volgen. Dan weet jij wanneer je je pakket kunt verwachten.

Recyclebare emmers met een lange levensduur

Dijkstra Plastics maakt al meer dan 40 jaar recyclebare emmers, dat zijn hun kunststof emmers. Deze emmers zijn volledig recyclebaar en dragen daardoor mee aan betere leefomgeving met minder afval. De kunststof emmers van Dijkstra Plastics worden volledig op maat gemaakt, het zijn dus geen standaard formaten. Wat je wensen ook zijn, ga het gesprek aan en ze zullen verwerkt worden in de perfecte emmer voor jouw product. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden voor een groot gedeelte gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic die volledig recyclebaar is, dus het heeft een lange levensduur. Deze verpakking is conform aan een MVO-beleid. Daarnaast is Dijkstra Plastics verbonden met het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te maken. 

Meer weten?

Als je nog advies wilt hebt over deze emmers of vragen hebt neem dan contact op met Dijkstra Plastics. Je kunt ook altijd een kijkje nemen in hun online omgeving op de site voor meer informatie. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *