Als je op zoek bent naar een nieuwe baan in de metaal, techniek of automatisering sector, dan wil je geholpen worden door de juiste persoon. Iemand die verstand heeft van zowel detachering als het vakgebied waar jij voor solliciteert. Bij T-Pion kennen we jouw vakgebied en weten we wat er speelt. Samen bouwen we aan jouw toekomst! Benieuwd naar de voordelen van T-Pion? Lees dan snel verder! 

Kennis is kunde

Kennis is kunde, zeker in de sectoren waarin wij detacheren. Wij detacheren voornamelijk technisch personeel voor de werktuigbouw, installatietechniek, elektrotechniek en industriële automatisering. Voor dit werk heb je veel kennis nodig om een echte vakman te zijn. Deze vakmensen met specialismes zijn niet altijd makkelijk te vinden. Wij geloven in de vakmensen die wij helpen aan een nieuwe baan en proberen alles uit de kast te halen om dé perfecte baan te vinden. Samen helpen wij techneuten en vakmensen aan een nieuwe uitdaging waar zij hun kennis en kunde kunnen inzetten. 

Kennis van vakdisciplines 

In de detachering focussen wij ons op verschillende sectoren en vakdisciplines. Wij vinden het belangrijk dat jij kennis hebt van jouw vakgebied, maar wij ook weten waar het om draait in betreffende sectoren. Zo kunnen wij opdrachtgevers en kandidaten beter begrijpen en weten we wat nodig is om het werk naar behoren uit te kunnen voeren. Wij weten wat er speelt en hebben kennis van installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering. Iedere branche vraagt ook specialistische kennis van ons. Daarvoor hebben wij de juiste pioniers in huis om voor jou aan het werk te gaan. 

Persoonlijke aanpak 

Terwijl wij hard aan de slag zijn om de juiste en perfecte uitdaging voor jou te vinden, houden wij van een persoonlijke aanpak. Bij T-Pion houden we van nuchter, persoonlijk en betrokken. Gedurende het traject houden we persoonlijke contact met je en heb je één persoon als aanspreekpunt. De lijnen zijn kort en je weet altijd bij wie je terecht kunt voor vragen. Wij zijn transparant over onze werkwijze en maken een visueel stappenplan. Dit communiceren wij naar onze kandidaten.  

Ruimte voor ontwikkeling 

Als wij dé nieuwe baan voor jou hebben gevonden, vinden wij het belangrijk dat de kandidaat ruimte krijgt voor ontwikkeling. Wij zien cursussen en opleidingen als een investering in jou zodat je groeit en niet stil komt te staan. Binnen jouw vakgebied kan jij je verder ontwikkelen en je carrière doelen bereiken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Wij, bij T-Pion, helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan in de technische branches. Een van onze consultants neemt graag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Heb je nog vragen over ons of één van de vacatures? Vul dan het contactformulier in op de website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag! 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *