Dompel jezelf onder in de wereld van John R. R. Tolkien Het is momenteel nogal moeilijk om nieuwe landen, regio’s, steden en mensen te leren kennen. Het is goed dat we ons ook op andere manieren kunnen onderdompelen in andere werelden. Met deze hoorspelen gaat je hoofd tenminste op reis.

“Ik zet mijn noise-cancelling koptelefoon op en duik naar beneden. Ik hou ervan om in mijn hoofd te reizen”, legt Frederick Lau (31, “Nightlife”) uit in een interview met het persbureau plek op nieuws. Niet alleen de acteur ontdekte dit reisalternatief in Corona-tijden. Velen gebruiken momenteel hoorspelen en boeken om in de verte te dwalen. Hier is wat inspiratie voor jezelf of om anderen blij te maken deze kerst.

Globetrotters moeten een omweg maken naar Middle-earth. Samen met Frodo en zijn metgezellen neemt het hoorspel “The Lord of the Rings” ons mee naar Mount Doom en tegen de duistere heerser Sauron. Voor het epos moeten luisteraars echter een beetje tijd hebben: de sage van J. R. R. Tolkien (1892-1973) duurt 756 minuten. Hetzelfde geldt voor het audioboek “The Hobbit”. Daarin neemt Gert Heidenreich (76) je mee in het fantastische voorverhaal van “The Lord of the Rings” en neemt hij fantasievrienden mee in het avontuur van Hobbit Bilbo, de goochelaar Gandalf en de dwerg Thorin Eichenschild.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *