Ben je op zoek naar een betere oplossing voor al die plastic flesjes water die je steeds moet halen omdat je anders geen drinken bij je hebt? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou, namelijk een prachtige en herkenbare waterfles. Met het hebben van een eigen waterfles, draag je ook nog eens jouw steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Er is namelijk een stuk minder zwerf plastic wanneer heel veel mensen stoppen met het aanschaffen van plastic flesjes. Deze flesjes worden namelijk overal en nergens weer weggegooid en dat is natuurlijk niet de bedoeling. En zeg nou eerlijk: een eigen waterfles hebben is toch net zo handig?

Drink je genoeg water?
Water drinken is erg belangrijk en daarom wordt er ook aanbevolen om 2 liter water per dag binnen te krijgen. Heb jij niet telkens water bij de hand en moet je weer een nieuw flesje kopen? Dan zul je toch minder snel aan jouw aanbevolen hoeveelheid komen. Wanneer je een eigen waterfles hebt kun je dit gemakkelijk overal bijvullen of heb je al water bij de hand wanneer je de deur uit gaat. Wist je dat je deze waterflessen ook nog geheel kunt personaliseren? Hierdoor heb je helemaal zin om jouw waterfles tevoorschijn te tevoren.

Verras jezelf of een ander met een prachtige waterfles
Ben je op zoek naar een waterfles voor jezelf of wil je iemand anders verrassen met een gepersonaliseerde fles? Met dit cadeau weet je zeker dat de ander blij verrast is. Je kunt namelijk diverse waterflessen helemaal zelf ontwerpen met bijvoorbeeld je eigen naam of een ander mooi ontwerp. Hierdoor weet ook iedereen dat het jouw waterfles is en zal je hem ook niet snel kwijtraken. Overal waar je naartoe gaat, kan de waterfles met je mee. Tijdens het sporten, met een dagje uit of gewoon tijdens het werken op je bureau.

Ontwerp je eigen fles
Het ontwerpen van een eigen waterfles kun je gemakkelijk doen via MyMepal. Zij hebben namelijk een ontwerptool op hun website waarbij het voor iedereen toegankelijk is om hier iets leuks van te maken. Kies dus een passende waterfles of bekijk nog eens de rest van hun assortiment, kies een lettertype, kleur en maak er iets moois van. Het product wordt daarna ook nog bij jou thuis geleverd. Nog vragen? Neem dan contact op met de specialisten van deze webshop.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *