Welkom op de website regiovanhollandsebodem.nl waarin we alles omtrent het Nederlands bedrijfsleven, van klein tot groot bij houden. Ook voor jouw bedrijf lichten we graag uit. Neem contact op voor de mogelijkheden! Hier een aantal voorbeelden van bedrijven die jou zijn voor gegaan:

Op Bookatrekking.com vind je dé trekking die jouw leven onvergetelijk maakt. Of je nu de de Inca Trail wilt ontdekken of de Kilimanjaro beklimmen.

Ook Payt vertelt zijn verhaal bij ons op de website.

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Onze uitdaging is om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken.

Aviclaim vertelde in het voorjaar over haar businnes bij ons op de website.

Aviclaim helpt nu reeds meer dan drie jaar passagiers met het claimen van compensatie bij problemen met de vlucht. Ondertussen zijn er duizenden claims succesvol afgewikkeld en heeft Aviclaim zijn staat van dienst bewezen door al miljoenen euro’s te claimen bij de luchtvaartmaatschappijen.

Checckie.nl is opgericht ten tijde van de Coronacrisis en vertelde haar verhaal.

Checkkie.nl is een initiatief van Aviclaim in samenwerking met juridisch dienstverlener DAS. Door de coronacrisis worden veel vluchten, vakanties, concerten en evenementen geannuleerd. Wat voor invloed heeft bijvoorbeeld code oranje op je reisverzekering?

JLM Glas heeft een mooie showroom in het midden van het land en vertelt hoe zij omgaan met Corona nu de showroom gesloten is.

Sinds de uitbraak van Corona is onze website veel belangrijker geworden. Wij focussen nu echt op algemene zoektermen zoals dubbel glas bestellen of gelaagd glas. De verkoop vanuit onze website is de laatste maanden dan ook hard gestegen.

Het opzeggen huurcontract is tegenwoordig in een vloek en een zucht gedaan via Aangetekend Mailen B.V. Het fijne is dat ze ook nog een voorbeeld brief hebben op de website welke je kan gebruiken.

Blog

Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws

Bureau

Een bureau wordt vaak gebruikt als tafel voor kantoorwerkzaamheden. De vorm van een bureau is over het algemeen vrij standaard; een blad met vier poten. Het is ideaal om achter je bureau te werken met Lees meer…

Neem contact op

Jouw bedrijf onderdeel van Nederlandse trots? Neem nu contact met ons op voor een vermelding bij ons op de website.

Escapetheratrace

Wij zijn onderdeel van Escape The Rat Race. Een portfolio van websites en kennis voor jouw SEO boost! 

Neem Contact op

Escape The Rat Race

+31 6538802908

escapetheratrace@gmail.com

Neem contact op